Veel gestelde vragen

U kunt uw kaasfondue iets dunner maken door het toevoegen van water, witte wijn, melk of appelsap. Net wat uw smaak is. Let wel wanneer u melk toevoegt,
de kaasfondue niet meer lactose arm is.

Ojee! Geen probleem. Even een beetje laten verdampen, maar als dat niet helpt
kunt u een halve eetlepel met allesbinder, aardappelzetmeel of maïzena mengen met water of witte wijn. Heel even aan de kook brengen. En zachtjes doorkoken voor een minuutje. Dan heeft u uw kaasfondue iets dikker.

Hopelijk heeft uw kaasfondue goed gesmaakt. Zet de pan in de week met koud water en afwasmiddel. De volgende dag giet u het sop eraf en schraapt u de restanten er eenvoudig af.

Glutenvrij brood gaat er uitstekend in. Verschillende groenten zoals champignons, cherrytomaatjes, courgette, bloemkool, broccoli en worteltjes. Die zou u ook nog lekker kunnen bakken of roosteren.

Onze kaasfondue is lactosearm. In de mate van overgevoeligheid zou u ook
voor de geitenkaas kunnen kiezen. Mits het alleen koemelklactose betreft. Ook
de geitenkaasfondue is lactose arm.